Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بی باک نیوز»
2024-05-09@03:13:46 GMT

درمان نفخ شکم با نسخه های خانگی

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۹۲۸۴۸۹

سرویس سلامت و پزشکی بی باک؛ بخش مهمترین عناوین:

 نفخ معده یکی از دردهایی است که همه ی ما دوست نداریم به آن دچار شویم و به محض نفخ معده، به دنبال راه حلی برای درمان هر چه سریعتر آن می گردیم. در طب سنتی درمان های طبیعی زیادی برای این بیماری در نظر گرفته شده است که در درمان آن، بی اثر نیست. خوردن گرمی هایی همچون زنجفیل و دارچین و دمکرده ی نعنا، می تواند سریعا نفخ معده را که ناشی از سردی مزاج معده است درمان کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جمع شدن گاز در شکم و نفخ و به تبع آن آروغ زدن و باد شکم مشکلاتی خجالت آور هستند که بسیاری از مردم از آن رنج میبرند و برای درمان آن دچار مشکل بوده و به دنیال راه‌حلهایی برای بهبود و کاستن از این مسئله هستند، همچنین در اغلب موراد نفخ زیاد شکم و تبعات آن، با بالا بودن اسیدیته و سوزش معده مرتبط هستند.

آروغ زدن و باد شکم چیست؟

برگشت صدادار هوا از معده به داخل دهان را آروغ زدن میگویند.

گاز در شکم به باد شکم معروف بوده، ناشی از تخمیر غذا در روده‌ها بوده و احساس نفخ و عبور کردن خجالت آور باد از طریق مقعد را به وجود میآورد. هضم انواع نامناسب غذا که با یکدیگر هماهنگی نداشته، باعث سوء هاضمه و نفخ شکم شده و گازی دفع میشود که بد بو است.

علت نفخ شکم چیست؟

عوامل متعددی بر روی نفخ شکم و آروغ زدن موثر بوده، نوع و نحوه تغذیه و ناراحتی‌های معده از مهمترین این عوامل است. سایر عوامل موثر بر نفخ عبارتند از:

عادات غلط غذا خوردن مانند خوردن یا آشامیدن خیلی سریع، نوشیدن آب بین غذا، پرخوری بلعیدن عصبی هوا یک جرعه سر کشیدن نوشابه‌های گازدار یبوست برخی ناراحتی های معده مانند ریفلاکس، سندروم روده تحریک پذیر و … وجود برخی باکتریها در روده افزایش وزن دوران قاعدگی بی خوابی درمان خانگی نفخ شکم

یک قاشق چایخوری نعنا خشک یا یک قاشق غذاخوری نعنا تازه را به فنجان آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید چند دقیقه بجوشد. سپس آن را صاف کرده و میل کنید. نوشیدن دمکرده نعنا از بهترین شیوه‌های درمان خانگی نفخ شکم است.

محلول زردچوبه و نمک

یک قاشق چایخور زردچوبه را با مقدار کمی نمک داخل یک لیوان آب داغ حل کرده و درحالی که گرم است آن را بنوشید. این ترکیب بلافاصله درد ناشی از نفخ شکم را تسکین میدهد.

از دیگر شیوه های درمان خانگی نفخ شکم، جویدن یک غلاف هل بعد از غذا یا درست کردن یک دمکرده با 3 تا 4 عدد غلاف هل است که برای تاثیر بیشتر میتوان به آن کمی زنجبیل خشک و مقدار کمی جوز هندی پودر شده اضافه نمود. این دمنوش نفخ و سر و صدای معده را برطرف کرده ولی مصرف زیاد آن باعث یبوست میشود.

مصرف دارچین برای درمان اختلالات گوارشی مثل نفخ معده کاربرد فراوان دارد.

مصرف زنجبیل نیز به دلیل خاصیت ضد باکتریایی و آنتی‌اکسیدانی که دارد، برای علاج دردهای معده و برطرف کردن نفخ شکم موثر است. از زنجبیل میتوان به همراه سایر گیاهان دارویی مفید برای رفع نفخ شکم مانند سیر، تخم شنبلیله و زنیان استفاده نمود.

از دیگر راهکارهای درمان خانگی نفخ شکم، مصرف عصاره سیر و زنجبیل است. به این منظور 2 حبه سیر له شده را در یک لیوان آب گرم 2 تا 3 دقیقه خیس کنید، سپس به آن یک قاشق پر عصاره زنجبیل اضافه کرده و در حالیکه هنوز گرم است، آن را بنوشید.

درمان خانگی نفخ شکم در طب سنتی

متخصصان طب سنتی معتقدند، سردی مزاج معده است که موجب بروز نفخ شکم می‌شود. سرد شدن مزاج معده دارای علائمی مانند سوءهاضمه و هضم غذاهای خیلی سبک و عدم هضم غذاهای سنگین، ترش کردن معده و تمایل به مصرف غذاهای سرد است. برخی راهکارهای درمان نفخ شکم، آروغ زدن و گاز معده عبارتند از:

مالیدن روغن سیاهدانه به کمر

خوردن گرمی‌ها خوردن عسل هر روز صبح و ناشتا بلعیدن اسفند شبها یک قاشق غذاخوری همراه با آب

برای درمان باد روده همراه با مشکلات معده توصیه میشود نصف لیوان گلاب + نصف لیوان عرق نعنا + یک قاشق مرباخوری تخم بارهنگ را داخل ظرفی ریخته، پس از به جوش آمدن اجازه دهیم 10 دقیقه بجوشد، بعد از ولرم شدن با کمی عسل شبها قبل از خواب میل شود. لازم به ذکر است طول درمان بسته به نوع بیماری 40 الی 120 روز طول میکشد.

نکات مفید برای پیشگیری از نفخ شکم

در صورتیکه مبتلا به نفخ شکم بوده و از تبعات آن احساس نگرانی دارید، سبزیجات نفاخ مانند پیاز، کلم، شلغم، لوبیا سبز و میوه‌هایی نظیر خربزه و سیب را کمتر مصرف کنید.

حبوبات بسیار نفاخ بوده، برای کاهش نفخ آن حبوبات مورد نظر را 2 تا 3 ساعت قبل از پختن در آب خیس کنید، این عمل سمومی را که گاز تولید میکند کم کرده و زمان پخت را نیز کاهش میدهد.

نحوه فعالیت روزانه‌ نیز در بروز نفخ شکم موثر بوده، توصیه میشود خواب کافی داشته باشید و روزانه حداقل ۳۰ دقیقه فعالیت فیزیکی انجام دهید تا از نفخ شکم پیشگیری کنید.

 مجله اینترنتی ستاره

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۲۸۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیمایش در مرز ۶G

اسلوب حاکم بر توسعه نسل‌های سلولی شبکه‌های ارتباطی سیار، روایتگر تجاری شدن هر نسل سلولی جدید پس از گذشت ۱۰ سال است و گذشتن از طول این بازه زمانی، ضمن خلق تجربیات جدید برای سرویس‌دهندگان ارتباطی، عموما بر سرعت دسترسی و کیفیت سرویس در سمت مصرف‌کنندگان نیز تأثیر مستقیم دارد.

به گزارش ایسنا، نسل‌های نوظهور ضمن به همراه داشتن چالش‌های اجتماعی و کسب‌وکاری در بدو سرویس‌دهی، پیشرفت‌ها و بهبودهایی را در سبک زندگی به ارمغان می‌آورند که در نهایت تبدیل به امضای آنها می‌شود.  

نسل دو (۲G) معرفی شد تا خدمات صوتی و پیام کوتاه را عرضه کند، ظهور نسل سه (۳G) با اتصال اینترنت موبایل گره خورده است، نسل چهار (۴G) در ادامه نسل قبلی به مقوله موبایل پهن‌باند پرداخت و نسل پنج (۵G) که همچنان چشم به بازار تجاری دوخته، بافت داده منسجمی را در بر می‌گیرد که درصدد پاسخگویی به نیازهای بالای شبکه تلفن همراه است.

مشخصات رادیویی اولیه که مربوط به ۵G می‌شود در اواخر سال ۲۰۱۷ تحت نسخه ۱۵ سازمان استانداردگذار ۳GPP منتشر شد و در سال ۲۰۱۸ نیز تلاش‌های بسیاری برای تکمیل این نسخه انجام گرفت. با وجود اینکه نسخه مذکور در ابتدا به یکپارچه‌سازی سیستم‌های رادیویی ۵G غیرمستقل پرداخت اما دامنه انتشار آن گسترش یافت تا ۵G مستقل براساس یک سیستم رادیویی جدید را هم پوشش دهد.

در این باره، مجید هدایتی- کارشناس حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات- در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: عموما تأخیری معمولی (کمتر از یک سال) در مسیر تکمیل استانداردهای اولیه یک نسل ارتباطی، منتج به اجرا و راه‌اندازی شبکه‌ها می‌شود و این موضوع را در روند پیدایش ۵G نیز شاهد بودیم. اما نمودار ABI Research نشانگر دستیابی زودهنگام نسل پنجم به یک میلیارد مشترک در مقایسه با ۴G است که در بازه زمانی شش ساله به حد اشباع رسید.

وی افزود: همچنین اپراتور SK Telecom یک ماه پس از انتشار نسخه ۱۵ اقدام به راه‌اندازی نخستین شبکه نسل پنجمی کرد در حالیکه تکمیل این نسخه ۱۴ ماه بعد از راه‌اندازی شبکه انجام شد؛ رویه‌ای که در دیگر نسل‌ها وجود نداشت و روند توسعه تکنولوژی به این سرعت نبود.

هدایتی با بیان اینکه سرعت توسعه ۵G به دلیل هزینه‌های سرمایه‌گذاری، مشخص نبودن نرخ بازگشت سرمایه و عدم تقاضا از سمت بازار در حال حاضر کند شده اما نرخ جذب ابتدایی آن بالا و سرعت رشدش چشم‌گیر بود، تشریح کرد: فناوری نسل پنجم که در عمل ادامه‌دهنده نسل قبل و به دنبال توسعه کاربردهای بیشتر است، بیشتر دغدغه پاسخگویی به نیازها و الزامات سازمانی نظیر شبکه ۵G خصوصی، محاسبات لبه با دسترسی چندگانه (MEC) و اتصال قابل اعتماد با تأخیر بسیار کم را دارد، همچنان نتوانسته در این بخش نیز موفقیتی به دست آورد.

این کارشناس گفت: در این حین، بحث جایگزینی و توسعه ۵.۵G مطرح است تا شاید راهی بر جبران کاستی‌ها و بهبود ۵G در راستای کاربردهای سازمانی باشد. به عبارت دیگر با رویه موجود، ۵G سرآمد در حوزه مصرف‌کنندگان معمولی خواهد ماند و ۵.۵G طراحی می‌شود تا ویژگی‌های خاص موردنظر سازمان‌ها را پیاده‌سازی و مسیر موفقیت آنها را ترسیم کند.

وی در پایان بیان کرد: این ویژگی‌ها شامل بازتاب تمامی مقوله‌های IOT، AR/VR، AI و RedCap در سراسر شبکه ارتباطی نسل پنجم پیشرفته است و ویژگی‌های بیشتر دیگری را نیز شامل می‌شود.

به اعتقاد او در تعریفی دیگر این رفتار به مصداق گذر از یک نسل ارتباطی و پرداختن به آن، به عنوان زیربنای نسلی دیگر است؛ شاید قرار است سرمایه‌گذاری در نسل‌های پایه و پیشرفته ۵G مصداق مستحکم‌سازی برای فناوری ۶G باشد تا در آن نسل شاهد موج نوآوری‌ها باشیم.بنابراین با چنین برداشتی از روند پیشرفت تکنولوژی، دور از واقعیت نیست که اتحادیه بین‌المللی مخابرات (ITU) نیز نگاشت IMT-۲۰۳۰ را با هدف همسوسازی ۶G با زیرساخت موجود و در واقع این مسیر را مرتبط‌ترین چشم‌انداز آینده دانسته است؛ هرچند که الگوی توسعه ABI، تجاری‌سازی این نسل را به ۲۰۳۰ موکول کرده است.

با این حال اگر درباره وضعیت موجود صحبت کنیم، اولویت ۵.۵G کسب درآمد از شبکه‌های ۵G موجود با ایجاد فرصت‌های بیشتر در فضای سازمان‌ها برای اپراتورهای تلفن همراه فراتر از دامنه مصرف‌کنندگان معمولی است تا به این طریق توجیهی بر سرمایه‌گذاری‌های آنها باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیمایش در مرز ۶G
  • چرا نباید قهوه ناشتا بخوریم؟
  • درمان خانگی گل مژه از نگاه طب سنتی (فیلم)
  • خواص درمانی آفتاب گردان که از آن بی خبر هستید
  • نسخه جدید بدنسازی حیوانات رسید! (+تصاویر)
  • نسخه درمانی بوعلی سینا برای درمان گرفتگی رگ های قلب + فیلم
  • پلی‌استیشن ۵ پرو چه مشخصاتی دارد؟
  • دلیل مهم دل درد صبحگاهی و درد معده بعد بیدار شدن
  • ۱۰ ماده غذایی که نباید با معده خالی بخورید
  • کم‌گل‌ترین نسخه شماره ۹ پرسپولیس!